Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας 3-2

Gazzetta team
Η Γουέστ Μπρομ έκανε ντέρμπι ένα ματς στο οποίο προγήθηκε 3-0 στο 32' όμως τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Χάρη στο εξαιρετικό πρώτο μισάωρο η WBA επικράτησε της ομάδας του Αλαν Πάρντιου που κάνει τραγικό δεύτερο γύρο και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Μόλις στο 12' άνοιξε το σκορ, όταν στην κόντρα ο Ροντόν έκανε το διαγώνιο σουτ μετά την πάσα του Μπεραΐνο, ο Χένεσι απέκρουσε με τα πόδια αλλά ο Γκάρντνερ ήταν εκεί για να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία (1-0). Μόλις οκτώ λεπτά αργότερα έγινε το 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Γκάρντνερ, εκτέλεσε το φάουλ στην περιοχή όπου ο Ντόσον νίκησε τους πάντες και με κεφαλιά έδωσε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 3-0 έγινε στο 31' όταν μετά την τηλεκατευθυνόμενη μπαλιά 40 μέτρων του Σεσενιόν, ο Μπεραΐνο με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Χένεσι που έμεινε ξανά εκτεθειμένος από την άμυνά του (3-0).

Οπως εκτεθειμένος από τον Ολσον έμεινε στο 48' ο Φόστερ, με τον Σουηδό στόπερ να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και ο Γουίκαμ του πήρε την μπάλα και μείωσε σε 3-1. Ο Αγγλος επιθετικός έβαλε και δεύτερο γκολ στο 80' με εκπληκτικό αριστερό βολέ στο παραθυράκι με πολλά... χιλιόμετρα, όμως παρότι ο ίδιος είχε ευκαιρία για μια απίθανη ανατροπή, το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος.