Το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

bet365

Μάχη με φόντο το μίνι-πρωτάθλημα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και φυσικά με ... άρωμα Ευρώπης για την επόμενη σεζόν, απόψε στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς θέλουν να εκμεταλλευτούν Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον ΠΑΟΚ θέλουν αρχικά να πάρουν το καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα (19:30) για να μπορέσουν να εδραιωθούν όσο μπορούν στη ζώνη των πλέι-οφ και να μη διατρέξουν κινδύνους, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς από τους δύο αντιπάλους δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα έπρεπε.

Ο «δικέφαλος του βορρά» προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 με τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου όταν είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, ο Ιγκόρ Τούντορ ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, όμως, αυτή η ...γενικότερη έκρηξη θα πρέπει να φανερώσει και συνέχεια.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους, δίχως τον Απόστολο Γιάννου πλέον που συνεχίζει την καριέρα του στην Γκουανγκζού R&F, έχουν μείνει δίχως νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα, σε αυτά τα ματς έχουν σκοράρει μόλις μια φορά! Με τον Γιάννου να έχει αποχωρήσει, θα πρέπει πλέον να βρεθούν λύσεις στο σκοράρισμα, αν και στην προκειμένη περίπτωση αν η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, θα προσέξει να μη χάσει.

Νωρίτερα (17:15), ο Παναιτωλικός θέλει να φροντίσει για το καλό του να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και που θα τον βοηθήσει, ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή καλή – για εκείνον – εξέλιξη στο παιχνίδι της Τούμπας. Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται τη SKODA Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις από μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους! Οι σημερινοί γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στον Πλατανιά, ενώ οι Ακρίτες επιβλήθηκαν του Πανθρακικού και έχουν καταφέρει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στα τέλη Ιανουαρίου, να πάρουν σημαντικές νίκες, περνώντας και από τη Λεωφόρο πριν από λίγο καιρό. Η διαφορά του ενός βαθμούς που χωρίζει τις ομάδες, τις βάζει μέσα στο παιχνίδι για τα πλέι-οφ...

Το παιχνίδι, πάντως, που ανοίγει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ (15:00), είναι αυτό στη Μυτιλήνη με την Καλλονή να φιλοξενεί τον Πλατανιά. Η ουραγός της βαθμολογίας πέρα από τη νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού στα τέλη του περασμένου μήνα δεν κατάφερε να κάνει τίποτα παραπάνω και κρατάει μονάχα έναν βαθμό στο ματς με τον Πανιώνιο, από τις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, επίδοση που φυσικά την καταδικάζει...

Όσον αφορά τους Κρητικούς, έχασαν την τελευταία στιγμή δύο βαθμούς από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πριν από μια εβδομάδα έχοντας ισοφαριστεί στο 87ο λεπτό, έχουν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και η νίκη κόντρα στην Καλλονή είναι σενάριο μέσα στο πρόγραμμα για να... γεμίσει κι άλλο το σακούλι.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Καλλονή – Πλατανιάς (15:00, Novasports3)

Παναιτωλικός – SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports3)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα