Από την Δευτέρα στην Κίνα ο Γιάννου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Από την Δευτέρα στην Κίνα ο Γιάννου

bet365

Θέμα χρόνου είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Απόστολου Γιάννου από τον Αστέρα Τρίπολης στην Γκουανγκζού R&F. Πέταξε τη Δευτέρα για την Ασία ο παίκτης.

Το πρωί της Δευτέρας πέταξε για την Κίνα ο Απόστολος Γιάννου, ώστε να δρομολογηθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με την Γκουανγκζού R&F.

Ο 26χρονος επιθετικός, που φέτος έχει 14 γκολ σε 30 εμφανίσεις, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος στην Κίνα που έχουν βαλθεί να... αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει όμως μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Αρκάδες θα βάλουν στα ταμεία τους 2.000.000 ευρώ για έναν παίκτη που το καλοκαίρι δεν τους κόστισε, ενώ ο παίκτης πάνω-κάτω θα προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.000.000 ευρώ. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά και ουδείς θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια.

Όσο για την κορυφή του, από δω και πέρα, ο Τερεζόπουλος θα υπολογίζει στο Νίκο Ιωαννίδη, ενώ θα περιμένει στο δημιουργικό κομμάτι πολλά από τους Μπερτόγλιο, Τσάβες, Μάσα και Στανισάβλιεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα