Ουζουνίδης: «Μας αδικεί το σκορ»

Νίκος Τσιώκος
Ουζουνίδης: «Μας αδικεί το σκορ»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 1-1 στη Βέροια και πιστεύει ότι αδικεί τον Πανιώνιο.

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την ισοπαλία στη Βέροια, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, ο τεχνικός του Πανιωνίου θεωρεί ότι το αποτέλεσμα αδικεί τους «κυανέρυθρους», όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κακό παιχνίδι και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα. Βελτιωθήκαμε αρκετά και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος θα έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι μας αδικεί.

Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και αποφασιστικότητα για να μην χάνουμε χρόνο μέσα στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή της Βέροιας, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Αν θέλουμε περισσότερα πράγματα, τέτοια παιχνίδια, όπως εξελίσσονται, θα πρέπει να τα κερδίζουμε», ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα