Τούντορ: «Είμαι υπερήφανος για την αντίδραση μας»

Νίκος Αθανασίου
Τούντορ: «Είμαι υπερήφανος για την αντίδραση μας»

bet365

Ο Ίγκορ Τούντορ στάθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και την κριτική που δέχεται.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Το κομβικό σημείο είναι το γκολ του Τσίμιροτ;
«Τα πάντα είναι σημαντικά. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα. Είδα τα παιδιά πολύ συγκεντρωμένα όλη την εβδομάδα. Τους είδα να έχουν μεγάλο κίνητρο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι περήφανος για την αντίδραση που είχαμε. Μια φανταστική αντίδραση. Κάποιος μου είπε ότι ήταν έκπληξη ο τρόπος που πρέσαρε ο αντίπαλος. Το περιμέναμε και είχαμε δουλέψει. Φύγαμε καλά από το πρέσινγκ, μία κάναμε λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες στην αρχή, όμως, στο τέλος δουλέψαμε όπως θέλαμε και πήραμε κάτι από το ματς».

Σήμερα σκοράρατε δύο γκολ σε έντεκα λεπτά...
«Σήμερα υποφέραμε να κάνουμε φάσεις. Δεν είναι εύκολο, δεν είχαμε άνεση στο να σκοράρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Έχουμε το ματς με τον Αστέρα, πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε την καλή μας στιγμή με μία νίκη».

Το 3-5-2 είναι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ;
«Είχαμε προβλήματα και προσπάθησα να προσαρμόσω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα και έκαναν το καλύτερο δυνατό».

Αν είχατε το Σάββατο όλους τους παίκτες, θα ξαναβάζατε αυτά τα νέα παιδιά που βάλατε σήμερα;
«Δεν διαλέγω βάσει ηλικίας ή εθνικότητας. Μόνο τους καλύτερους εκείνης της στιγμής. Αυτοί είναι οι καλύτεροι που είχαμε. Είμαι ο προπονητής, πρέπει να πάρω ότι καλύτερο από αυτούς, να τους δώσω το κίνητρο και εκείνοι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τα δώσουν όλα».

Η ισοπαλία είναι μια καλή βάση για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου;
«Οι παίκτες νιώθουν την πίεση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Μπορώ να δεχθώ κριτική για το ότι οι παίκτες δεν έδωσαν τα πάντα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την κριτική από το αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και θα τους υπερασπίζομαι μέχρι την τελευταία μέρα. Η πίεση που δημιουργείται από το αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι και συγκυριακό, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να την αφήσουμε έξω από την ομάδα».

Ένα σχόλιο για την φυγή του Άρνεσεν και τι δείχνει το γεγονός πως οι παίκτες πανηγύρισαν ξανά ένα γκολ μαζί σας;
«Δεν θέλω να σχολιάσω πολλά. Είχα καλή συνεργασία με τον Άρνεσεν, δεν θέλω να μιλήσω για πολιτική. Στους εννιά μήνες που είμαι εδώ γίνεται λόγος γιατί δεν παίζει αυτός ή εκείνος, ή ποιο σύστημα είναι το σωστό. Είναι κουβέντα που δεν βασίζεται πάνω στο γήπεδο. Η θέση σας δίνει το δικαίωμα να λέτε πως με το άλλο σύστημα η ομάδα θα κέρδιζε. Ποιος το λέει αυτό; Έτσι πάντα εσείς θα έχετε δίκιο. Αν πούμε πως ο ΠΑΟΚ με αυτή την μορφή μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, δεν είναι εφικτό. Πρέπει να είμαστε αληθινοί. Υπάρχουν λόγοι που δεν έρχονται κάποιες νίκες. Πρέπει να κάνουμε πιο πολλές νίκες που θα ταιριάζουν στο μέγεθος του συλλόγου. Δεν φταίει το 4-4-2 ή το 3-5-2. Ελάτε να το συζητήσουμε, όποτε θέλετε. Δεν είναι έτσι. Όσον αφορά τους παίκτες, έχουμε πολύ καλή χημεία. Είναι ευχάριστο να επιβεβαιώνεται, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Πρέπει στο ματς με την Τρίπολη να το δείξουμε με μια εμφάνιση. Κάθε Κυριακή στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία πρόκληση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα