Δέλλας: «Το σημερινό ματς είναι μάθημα για εμάς...»

Δημήτρης Τομαράς
Δέλλας: «Το σημερινό ματς είναι μάθημα για εμάς...»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, το πως το ματς τελείωσε μετά το 2-0 και την επιθετική δυστοκία.
Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς και τα τέσσερα γκολ: Καλησπέρα. Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Σίγουρα το σκορ για εμάς είναι βαρύ. Όμως μέχρι να γίνει το 2-0 είχαμε καλή εικόνα και ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ στο α' μέρος. Μετά το 2-0 τελείωσε το ματς για εμάς. Δώσαμε ανεξήγητα πολύ χώρο στον αντίπαλο. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Κλείσαμε έναν κύκλο δύσκολων παιχνιδιών που είχαμε και μεσοβδόμαδα και Σαββατοκύριακο. Παίζει ρόλο και η κούραση. Κοιτάμε τα επόμενα ματς που είναι δύσκολα για εμάς και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.
Την συνέχεια και το εάν προβληματίζεται: Πάντα προβληματίζομαι είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις. Ήταν ένα μάθημα για εμάς το σημερινό. Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδι. Κυρίως όμως το μάθουμε να σκοράρουμε. Δεν σκοράραμε σήμερα όπως και μας έλλειψε το γκο και με την Λιβαδειά. Εάν μάθουμε να σκοράρουμε τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για εμάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα