Στο... μπλοκάκι των Μίλαν - Άρσεναλ οι Κασάμι - Μαζουάκου! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Στο... μπλοκάκι των Μίλαν - Άρσεναλ οι Κασάμι - Μαζουάκου! (vid)

bet365

Η Μίλαν έβαλε ξανά στο στόχαστρό της τον Παϊτίμ Κασάμι και η Άρσεναλ στο... μπλοκάκι της τον Αρτούρ Μαζουάκου. Διαβάστε ποιές ομάδες είχαν scouts τους στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός.

Χαμός από scouts στις Βρυξέλλες για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός που είχε φυσικά έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Από την Ιταλία ήταν οι Μίλαν, Αταλάντα, Φιορεντίνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Νάπολι, Σαμπντόρια και Ουντινέζε. Η Μίλαν τσέκαρε μάλιστα ξανά τον Κασάμι. Από την Ισπανία οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από την Αγγλία η Άρσεναλ που κατέγραψε στο μπλοκάκι της τον Μαζουάκου καθώς και οι Άστον Βίλα, Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Λέστερ, Λίβερπουλ, Γιουνάϊτεντ, Σίτι, Νιουκάστλ, Νόριτς, Σάντερλαντ, Τότεναμ και Γουέστ Μπρόμιτς και από Γερμανία οι: Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χέρτα, Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη και Βόλφμπουργκ.

Από Γαλλία οι Λιλ, Μονακό και Ρεν και από Ολλανδία οι Άγιαξ και PSV. Από πλευράς ατζέντηδων στο γήπεδο ήταν και ο Ρασίντ Ελ Γκαζαλί, γνωστός μας από την περίοδο που επιχείρησε να κλείσει ο ΠΑΟΚ έναν πελάτη του: τον Μπαρκ Μπουσουφά, που είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ανέβασε και βίντεο από το ματς. Από τους Βέλγους πάντως αρκετοί scouts κατέγραψαν (ξανά) τους Τίλεμανς και Ατσεαμπόνγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα