Θέλει να κρατήσει Μασούρα ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει να κρατήσει Μασούρα ο Πανιώνιος

bet365

Έτοιμοι να κάνουν πρόταση για ανανέωση στον Μασούρα είναι στον Πανιώνιο ως επιβράβευση των εμφανίσεών του.

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Μασούρας. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει κερδίσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με αποτέλεσμα να έχει πάρει φανέλα βασικού. Μάλιστα, ως επιβράβευση οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται να τον καλέσουν για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Αυτό λήγει το 2017, όμως στο... στρατόπεδο των Νεοσμυρνιωτών δε θέλουν να αφήσουν περιθώρια στον παίκτη για αποχώρηση. Γι' αυτό και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα του κάνουν την πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο και μετά το 2017. Έτσι, φαίνεται πως κάνει ένα μεγάλο βήμα, αφού αποκτήθηκε πέρυσι από τον Ηλυσιακό δίχως να γίνει μεγάλος... ντόρος.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του τον πρότεινε στον Δημήτρη Ναλιτζή και αυτός με τη σειρά του στη διοίκηση του Ιστορικού. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον τσέκαραν, διέκριναν ένα ταλέντο και γι' αυτό προχώρησε η μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα