Σε απολογία η ΑΕΚ για το ντέρμπι

Νίκος Τσιώκος
Σε απολογία η ΑΕΚ για το ντέρμπι

bet365

Βάσει των όσων έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα και του οπτικοακουστικού υλικού, η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της. Στο... εδώλιο και οι ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

Τις κλήσεις σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για την 22η αγωνιστική γνωστοποίησε την Τετάρτη (17/2) η Σούπερ Λίγκα. Στο... εδώλιο, φυσικά, θα κάτσει η ΑΕΚ για τα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και βάσει του οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με τη συμπεριφορά των φιλάθλων της. Η κλήση δεν αφορά τα όσα γράφτηκαν για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον παρατηρητή, καθώς για να υπάρξει απολογία περί τούτου θα πρέπει να ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Το φύλλο αγώνα έχει σταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογία της ΕΠΟ από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος και περιμένει την απάντησή της. Όλα δείχνουν ότι θα δηλώσει «αναρμόδια».

Επίσης, σε απολογία κλήθηκαν και οι ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, επίσης σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα Φύλλα Αγώνα για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 19/02/2016 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 22η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ AEK : «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2247/16/308405 από 15/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 στοιχ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/312215 από 15/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ηρακλής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 δ΄και ε΄, 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 5 περ. β΄ και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β΄στοιχ. α΄και ζ΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα