Άρνεσεν: «Μπορείτε να πάρετε το Κύπελλο»!

Άρνεσεν: «Μπορείτε να πάρετε το Κύπελλο»!

Απόστολος Παγώνης
Άρνεσεν: «Μπορείτε να πάρετε το Κύπελλο»!

bet365

Ο Φρανκ Άρνεσεν βρέθηκε στη Ν. Μεσήμβρια και στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ζήτησε από τους παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να πάρουν το Κύπελλο.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου βρέθηκε στην προπόνηση προκειμένου ν' αποχαιρετήσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Ο Άρνεσεν στην σύντομη ομιλία του και αφού τους ευχαρίστησε έναν - έναν για την συνεργασία που είχαν είπε πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Οι δρόμοι μας όμως χωρίσουν από σήμερα. Σας πιστεύω και θέλω η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες γιατί είστε καλοί παίκτες και το αξίζετε. Μπορείτε να κερδίσετε το Κύπελλο. Το πιστεύω γι' αυτό και σας το λέω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα