Δεν προλαβαίνουν Λεβαδειακό οι Βαλιός, Στρατηλάτης

Νίκος Τσιώκος
Δεν προλαβαίνουν Λεβαδειακό οι Βαλιός, Στρατηλάτης

bet365

Οι Βαλιός και Στρατηλάτης δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ υπολογίζεται κανονικά ο Ούκα.

Από τις τρεις στις δύο μειώθηκαν οι απουσίες για τον Νίκο Καραγεωργίου για το ματς με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Καλλονής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Στρατή Βαλιό και Κυριάκο Στρατηλάτη.

Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, ώστε να μην υπολογίζεται ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/2). Το ίδιο ισχύει και για τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ, ο οποίος έχει χτυπήσει στον καρπό, με τους δύο παίκτες να κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αντίθετα, η μαγνητική του Ούγκο Ούκα δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ο Νιγηριανός στόπερ θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά. Από εκεί και πέρα, ενόψει της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς ο Καραγεωργίου δουλεύει κυρίως στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (19/2), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα