Ιδανική περίπτωση για τον... εφιάλτη της Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Copa del Rey στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», κάτι το οποίο θα προκαλέσει εφιάλτες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τη Μπαρτσελόνα χαλαρότατη απόψε στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Βαλένθια έπειτα από το 7-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα και τους «μπλαουγκράνα» ήδη να βρίσκονται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, τέθηκε ξανά ζήτημα να διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα τη «MundoDeportivo», το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδανικό λόγω της τοποθεσίας, της ευκολίας με την οποία μπορούν να βρεθούν εκεί οι οπαδοί αλλά και της εξαιρετικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου για ένα τόσο λαμπερό παιχνίδι όπως είναι ο μεγάλος τελικός.

Επισημαίνεται βέβαια ότι σε καμία περίπτωση ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να παραχωρήσει το γήπεδο για παιχνίδι στο φινάλε του οποίου ενδεχομένως η Μπαρτσελόνα να πάρει τρόπαιο μέσα στο «σπίτι» της Ρεάλ, όμως, η απόφαση θα παρθεί από τη διοργανώτρια αρχή του Copa del Rey μετά και την ολοκλήρωση της φάσης των «4».

Στο άλλο ζευγάρι, η Σεβίλλη θα πρέπει επίσης να θεωρεί πως θα διεκδικήσει τον τίτλο, μετά και το 4-0 επί της Θέλτα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι...