Μιλιβόγεβιτς: «Δεύτερη καλύτερη η ΑΕΚ»

Μιλιβόγεβιτς: «Δεύτερη καλύτερη η ΑΕΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγεβιτς: «Δεύτερη καλύτερη η ΑΕΚ»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας πως τη θεωρεί τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό και σε αυτό στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο Σέρβος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας πως τη θεωρεί δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. «Ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε, μερικές φορές απλώς έτσι βγαίνουν τα παιχνίδια σε εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα μετά από εμάς στο πρωτάθλημα».

Για τα ντέρμπι με τους Δικέφαλους πριν την Άντερλεχτ και την σημασία τους: «Ναι, μας διατηρούν σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Ζντιέλαρ: «Έπαιξε πολύ καλά σήμερα, πρέπει να ξεχάσει την κόκκινη γιατί είναι νέος, δεν είναι δικό του λάθος η κάρτα. Θα μάθει να βγαίνει πιο δυνατός από τέτοιες καταστάσεις, είναι έξυπνος, δουλεύει και είναι σε καλό δρόμο για να γίνει καλός παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα