Πάνε για βασικοί οι... Λούκας

Πάνε για βασικοί οι... Λούκας

Gazzetta team
Πάνε για βασικοί οι... Λούκας

bet365

Την πρώτη τους «ενδεκαδάτη» συμμετοχή με τα «πράσινα» ετοιμάζουν οι Εβαντζελίστα και Βιγιαφάνιες.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Μπουμάλ. Έτσι, όχι απλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Ξάνθη. Εκεί, αναμένεται να βρεθεί και ο Εβαντζελίστα, ο οποίος, ναι μεν έχει πάρει συμμετοχές, όμως αυτή θα είναι η πρώτη του ως βασικός, αντί του τιμωρημένου Αμπέντ.

Θα καταφέρει να καλύψει τα κενά ο Παναθηναϊκός; Σε απόδοση 1.53 στην Sportingbet η νίκη του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, όπως αναφέρει, η εφημερίδα «Goal», αυτές δεν θα είναι οι μόνες διαφοροποιήσεις, αφού και ο Μαρινάκης θα... καλύψει τον Μέστο να ταλαιπωρείται από ίωση και να μένει εκτός. Τέλος, θέση στην αρχική σύνθεση θα διεκδικήσει και ο Μολέδο, αφού υπάρχει η απουσία του Τελάντερ και του Κουτρουμπή, με τις λύσεις να είναι περιορισμένες για τον Στραματσόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα