Χωρίς δύο ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο ο Πανθρακικός

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Τζάνη, Χαβίτο θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο Πανθρακικός.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Κομοτηνή (30/1 17:15) ολοκλήρωσε την Παρασκευή (29/1) ο Πανθρακικός. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία οι ακρίτες έπαιξαν παιχνίδια 5 εναντίον 2 και έκαναν ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας, ενώ ακολούθησε η δουλειά σε αμυντική και επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Τζάνης, Χαβίτο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Θράκης ανακοίνωσε την αποστολή, με το πέρας της προπόνησης, ενώ πιστεύει στο θαύμα της παραμονής.

Θα καταφέρει να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο του Πανθρακικού ο Χατζηνικολάου; Σε απόδοση 2.50 στην Expekt ο άσος κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Χασομέρης, Νικόλτσης, Μουδούρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα