ΠΑΟΚ: Η Ίντερ για Κάτσε

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η Ίντερ για Κάτσε

bet365

Τον Αλβανό μέσο του ΠΑΟΚ παρακολουθεί η Ιντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία. Η ομάδα από το Μιλάνο αναμένεται να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ, το Καλοκαίρι, την προοπτική μεταγραφής.

Μετά την Λάτσιο και την Φιορεντίνα, άλλη μια ομάδα, Ιντερ, προστέθηκε στη λίστα με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Έργκους Κάτσε. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από αθλητικό site που ασχολείται με τα θέματα της Ιντερ, η ομάδα από το Μιλάνο παρακολουθεί στενά τον Αλβανό διεθνή μέσο χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Οι «νερατζούρι» γνωρίζουν πως ο παίκτης δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου με τον Δικέφαλου όπως και την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του και φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανόν η Ιντερ να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 23χρονου μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα