Άντονις: «Κορυφαίος εντός και εκτός γηπέδου ο Μπερμπάτοφ»

Άντονις: «Κορυφαίος εντός και εκτός γηπέδου ο Μπερμπάτοφ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Άντονις: «Κορυφαίος εντός και εκτός γηπέδου ο Μπερμπάτοφ»

bet365

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις αποθέωσε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Άντονις υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένας τραυματισμός στην προετοιμασία τον άφησε πίσω.

Ο 21χρονος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, όμως μόνο καλά λόγια είχε να πει για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ειδική μνεία στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Το να είναι απλά στις προπονήσεις, είναι σπουδαίο γεγονός. Έχω μάθει πολλά από εκείνον. Είναι από τους καλύτερους. Είναι κορυφαίος μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι ένας προσιτός τύπος και το ότι μπορώ να προπονούμαι μαζί του και να βλέπω τι κάνει με την μπάλα είναι απίστευτο».

Ο Άντονις μίλησε και για την επικοινωνία του με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

«Είναι πολύ καλός προπονητής, έχω μάθει πολλά από εκείνον. Όταν έφτασα στην Ελλάδα δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά με βοήθησε πολύ. Όλο το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου παρείχαν μεγάλη βοήθεια. Είναι όλα πολύ καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα