Πήγε για Βέργο η Θέλτα!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πήγε για Βέργο η Θέλτα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Θέλτα έκανε κρούση για να αποκτήσει τον Νίκο Βέργο δανεικό αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός σ' αυτήν την προοπτική.

Στην Ισπανία ο Νίκος Βέργος έχει... πέραση, παρόλο που τελευταία δεν έχει πάρει την ευκαιρία του. Ο 20χρονος επιθετικός, το καλοκαίρι πήγε δανεικός στην Έλτσε από τον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του είχε δείξει κι η Μάλαγα, η οποία γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη και το τώρα, το Γενάρη.

Ωστόσο, άλλη είναι η ομάδα από την Primera Division που έκανε κίνηση για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Θέλτα έκανε πρόταση για το δανεισμό του Βέργου, αλλά ο παίκτης δεν «ψήθηκε» γι αυτήν την προοπτική.

Το σκεπτικό του Βέργου βασίζεται στην θέλησή του να αποδείξει στον Ρούμπεν Μπαράχα ότι αξίζει μια θέση στην 11άδα. Ο παίκτης είναι καλά στην ψυχολογία του και θέλει πολύ, μέσω της σκληρής του δουλειάς, να αρχίζει να παίρνει και πάλι τις ευκαιρίες του.

Βέβαια, είναι και άτυχος ο Ελληνας επιθετικός μιας κι ο «αντίπαλός» του για την κορυφή της επίθεσης, Σέρχιο Λεόν, είναι πρώτος σκόρερ της Segunda με 14 τέρματα. Ο ίδιος δεν επηρεάζεται από την επιμονή του προπονητή του να μην τον βάζει και αυτό είναι το πιο σημαντικό στη δεδομένη στιγμή της καριέρας του παίκτη. Αν ήταν να πάει σε μια ομάδα όπως η Θέλτα με τους Νολίτο και Ιάγκο Άσπας μπροστά του, καταλαβαίνετε ότι θα γινόταν ακόμη πιο δύσκολο το να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που ούτε στον Ολυμπιακό ήθελαν.

Ετσι, ο Βέργος, θα μείνει στην Έλτσε όντας έτοιμος να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη φανέλα με το «9». Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής σε 8 συμμετοχές και 197' λεπτά παρουσίας του έχει σκοράρει δύο τέρματα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα