Την Τρίτη η ανακοίνωση του Ελευθερόπουλου

Νίκος Τσιώκος
Την Τρίτη η ανακοίνωση του Ελευθερόπουλου

bet365

Την Τρίτη (26/1) θα ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Ελευθερόπουλου με τον Πανθρακικό για να πιάσει δουλειά στη Βέροια. Υπηρεσιακός ο Στοΐνοβιτς στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο του Πανθρακικού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Γεωργιάδη σε αυτόν της Βέροιας. Ωστόσο, η ανακοίνωσή του δεν ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (25/1), όπως αναμενόταν.

Η σημερινή προπόνηση του συλλόγου της Κομοτηνής έγινε χωρίς τον «Ελέ», όμως το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί την Τρίτη (26/1), ώστε να ακολουθήσει η έναρξη αυτής με τη «βασίλισσα του Βορρά» και να πιάσει δουλειά στην ομάδα της Ημαθίας.

Όσο για τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία των Θρακιωτών, αυτή τη στιγμή δε βγαίνει προς τα έξω κάποιο όνομα, ενώ μέχρι να βρεθεί αυτός θα είναι υπηρεσιακός ο προπονητής της Κ15, Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα