Σόλμπακεν: «Εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωση του Όλσεν»

Σόλμπακεν: «Εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωση του Όλσεν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σόλμπακεν: «Εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωση του Όλσεν»

bet365

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στόλε Σόλμπακεν παραδέχθηκε πως η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Ρόμπιν Όλσεν, ωστόσο διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Ρόμπιν Όλσεν με αποτέλεσμα να έχουν δρομολογηθεί άμεσα εξελίξεις.

Η Κοπεγχάγη φαντάζει ο επικρατέστερος ποδοσφαιρικός σταθμός για τη συνέχιση της καριέρας του Σουηδού γκολκίπερ για τουλάχιστον έξι μήνες κάτι που επιβεβαιώνει και ο τεχνικός της FCK, Στόλε Σόλμπακεν.

Ο τελευταίος ωστόσο απέφυγε να κάνει αναφορά για συμφωνία.

«Δεν έχουμε κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή, αλλά ο Ρόμπιν Όλσεν είναι μία από τις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που εξετάζουμε σοβαρά.

Δεν υπάρχει κάποια τελική συμφωνία, αλλά τον παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν πολύ καλά στην άλλη άκρη της γέφυρας (σ.σ. Μάλμε και Κοπεγχάγη συνδέονται με γέφυρα).

Έτσι έχουμε μία καλή ιδέα για τις δυνατότητες του. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινώσουμε αν έχουμε κάτι πιο επίσημο σε αυτή την υπόθεση», τόνισε αρχικά ο Σόλμπακεν συμπληρώνοντας:

«Αυτό που έχουμε αποφασίσει είναι να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα που αρχικά θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον Τόμας Καμίνσκι. Αυτό μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα