Θέλει Μολέδο, «έρχεται στον Παναθηναϊκό»!

Θέλει Μολέδο, «έρχεται στον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
Θέλει Μολέδο, «έρχεται στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν «κλεισμένο» τον Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι πληροφορίες του gazzetta.gr επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον και τις επαφές για τον 28χρονο Βραζιλιάνο στόπερ.

Στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Μολέδο φαίνεται πως βρίσκει ο Παναθηναϊκός τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Σάντσεθ για όσο διάστημα θα απουσιάζει ο Ισπανός στόπερ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Βραζιλία. Σύμφωνα λοιπόν με το Radio Grenal και το μήνυμα που ανέβασε στο Twitter: «Ο αμυντικός Ροντρίγκο Μολέδο πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό, της Ελλάδας».

Oι πληροφορίες του Gazzetta.gr επιβεβαιώνουν σε πρώτη φάση το ''ζεστό'' ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον ποδοσφαιριστή και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και παρά τις αρκετές προτάσεις που έχει ο Μολέδο, ο Παναθηναϊκός παίζει με εξαιρετικά καλές πιθανότητες για την απόκτησή του!

Το who is who

O 28χρονος κεντρικός αμυντικός, για πρώτη φορά έφυγε από την Λατινική Αμερική το 2009, όταν και μετακόμισε από την Ροντονόπολις στην Όντρα Βότζισλαβ, στην οποία όμως έμεινε μόλις για 6 μήνες. Λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στην Βραζιλία, αποκτήθηκε από την δεύτερη ομάδα της Ιντερνασινάλ και τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάστηκε στους μεγάλους.

Τον Ιούλιο του 2013 όμως ήρθε η δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη, αυτή την φορά για χάρη της Μέταλιστ, με τους Ουκρανούς να πληρώνουν περίπου 5 εκατομμύρια για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο. Κατάφερε να μείνει όμως μόνο για 1,5 χρόνο, καθώςτον Φεβρουάριο επέστρεψε πάλι στην στην Ιντερνασιονάλ. Ένας σοβαρός τραυματισμός όμως, τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο όταν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής στη νίκη επί της Πόντε Πρέτα με 1-0.

Αξίζεί να σημειωθεί πως στο ενεργητικό του έχει και μία κλήση στην Εθνική Βραζιλίας, το 2013 από τον Λουίς Σκολάρι για ένα φιλικό εναντίον της Χιλής.

OMAΔΑΧΩΡΑΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΓΚΟΛ (ΑΣΙΣΤ)
ΙντερνασιονάλΒραζιλία542 (2)
ΜέταλιστΟυκρανία172 (2)
Όντρα ΒότζισλαβΠολωνία3- (-)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα