Σαλίνο: «Χάρις στον Σίλβα ήρθε η αγωνιστική μας... μεταμόρφωση»!

Σαλίνο: «Χάρις στον Σίλβα ήρθε η αγωνιστική μας... μεταμόρφωση»!

Δημήτρης Τομαράς
Σαλίνο: «Χάρις στον Σίλβα ήρθε η αγωνιστική μας... μεταμόρφωση»!

bet365

Βασική αιτία της αγωνιστικής... μεταμόρφωσης του Ολυμπιακού θεωρεί ο Λεάντρο Σαλίνο τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα. Καμία αναφορά στο νέο συμβόλαιό του στις δηλώσεις του.

Ο Σαλίνο είπε στα media της Βραζιλίας για:

Τα ρεκόρ και την πορεία της ομάδας: Γράφουμε ιστορία. Πολύ σημαντική ιστορία. Αυτό δίνει τεράστιο κίνητρο σε εμάς και την ομάδα. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά μας. Δεν περίμεναν πως θα κάναμε τόσο καλά πράγματα. Όλοι νομίζουν πως είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα αλλά σας διαβεβαιώ πως δεν είναι. Έχουμε έναν νέο προπονητή. Είναι πολύ φιλόδοξος και έχει αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών προς το καλύτερο. Ως μία μεγάλη ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ελλάδα η πίεση είναι τεράστια.

Τον Μάρκο Σίλβα: Δουλεύει πολύ στην ψυχολογία των παικτών. Πάντα ζητάει παραπάνω πράγματα. Τονώνει το ηθικό με τον τρόπο του. Δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Κοιτάζει να κάνει το καλύτερο ο παίκτης του και να πάρει το καλύτερο από αυτόν. Νομίζω πως όλα αυτά τα κάνει. Άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας. Σε αυτόν οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος η αγωνιστική μας... μεταμόρφωση. Χάρις στον Σίλβα ήρθε η αγωνιστική μας... μεταμόρφωση. Πέρασε στο γήπεδο τις λογικές του και τις τακτικές του αλλά και το πως να αντιμετωπίζουμε σωστά τους αγώνες. Επίσης βοηθάει στην εξέλιξη των νέων παιδιών.

Την συνέχεια: Νομίζω πως έχουμε μεγάλο αβαντάζ. Δεν θα είναι εύκολο να χάσουμε στο πρωτάθλημα με τους παίκτες που έχουμε, όμως δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Πρωταθλητής γίνεσαι στην τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Με το κεφάλι χαμηλά, τα πόδια να πατάνε στην γη και με ταπεινότητα. Ξεκίνησε τώρα ο β' γύρος και θέλουμε να πάμε το ίδιο καλά.

Την απογοήτευση μετά το ματς με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη: Όχι τόσο απογοήτευση. Όχι. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Η Μπάγερν ήταν φαβορί και έτσι όπως πήγαν τα πράγματα είχαμε την πρόκριση στα πόδια μας επειδή παίζαμε στην έδρα μας. Όμως η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα και ήταν εξαρχής το φαβορί. Έτσι όπως παίξαμε ήταν δικό μας λάθος. Παίζαμε για τρία αποτελέσματα και δεν τα καταφέραμε. Έπρεπε να είχαμε περισσότερο υπομονή στο παιχνίδι μας και να ήμασταν και πιο επιθετικοί την κατάλληλη στιγμή. Είχαμε μία μεγάλη. Μία τεράστια. Μία ιστορική ευκαιρία αλλά πάει έφυγε. Δεν γυρίζει πίσω και ας σου μένει αυτό το άσχημο συναίσθημα στο στομάχι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να βελτιώνεσαι αλλά και να μαθαίνεις μέσα από τους αγώνες. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο Γιουρόπα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Θα είναι μία δύσκολη διοργάνωση αλλά θα θέλαμε να πάμε στον τελικό. Ίσως. Που ξέρεις;
* Ο Σαλίνο δεν ανέφερε το παραμικρό για το νέο του συμβόλαιο στην συνέντευξή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα