Ελευθερόπουλος: «Δεν μπορούμε για μεταγραφές και δεν έρχονται κιόλας»!

Δημήτρης Τομαράς
Ελευθερόπουλος: «Δεν μπορούμε για μεταγραφές και δεν έρχονται κιόλας»!

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τις δεδομένες δυσκολίες παραμονής του Πανθρακικού αλλά και της ενίσχυσής του.
Ο προπονητής του Πανθρακικού τόνισε: «Με τις τελικές να είναι 15-1, με 32 γεμίσματα, σέντρες στα 2 / 3 του γηπέδου και με τις ευκαιρίες που έκαναν, μόνο περήφανος είμαι για τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για το παιχνίδι που κάναμε. Όποτε δικαιούμαστε τη νίκη δεν την έχουμε πάρει, όποτε δεν την δικαιούμαστε χάνουμε. Μετά τις γιορτές παίζουμε σε υψηλά επίπεδα. Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε το ταβάνι μας. Οι περισσότερες ομάδες δυναμώνουν, εμείς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Μας έφυγαν ο Σερφά και ο Σέτι και τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Πρεπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Μεταγραφές όχι μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά ορισμένοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν. Για τους δικούς τους λόγους. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε παίκτη ή στην τσέπη της διοίκησης. Κάνει ότι μπορεί. Άλλοι θέλουν να μείνουν στην Αθήνα και άλλοι ζητάνε τρελά λεφτά. Κανείς δεν μου είπε όταν ήρθα πως θα κάνουμε 10 μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καινούριο χώρο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όσο για το αγωνιστικό αυτό που ήταν ακατόρθωτο (σ.σ. η παραμονή), τώρα είναι δύσκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα