Προημιτελικά Κυπέλλου χωρίς ομάδες Football League μετά από δύο σεζόν!

Νίκος Τσιώκος
Προημιτελικά Κυπέλλου χωρίς ομάδες Football League μετά από δύο σεζόν!

bet365

Για πρώτη φορά, μετά από δύο σεζόν, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα δώσουν το παρών μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι της Football League.

ΑΕΛ, Χανιά και Εργοτέλης ήταν οι ομάδες της Football League που είχαν απομείνει στο Κύπελλο, όμως δε θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού.

Οι «βυσσινί» γνώρισαν δύο ήττες, αμφότερες με 3-0, από τον Αστέρα Τρίπολης, οι Χανιώτες ήταν... λίγοι για τον Ολυμπιακό (1-4 στην Κρήτη και 6-0 στο Φάληρο) και οι Ηρακλειώτες είχαν τα δικά τους... θέματα και ηττήθηκαν 1-0 και στα δύο ματς από τον Πανιώνιο.

Έτσι, για πρώτη φορά, μετά από δύο σεζόν, η φάση των «8» θα διεξαχθεί με παρούσες μόνο ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι της δεύτερης κατηγορίας. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, καθώς οι δύο επόμενες τα προημιτελικά είχαν τουλάχιστον δύο συλλόγους από τη Β' Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-2014 είχαμε Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αυτή που μας πέρασε (2014-2015) είδαμε στους «8» ΑΕΚ, Ηρακλή, ξανά Απόλλωνα και τα Χανιά, που φέτος κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους «16».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα