Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0 (vid)

Νίκος Ρόλλας
Πανιώνιος-Εργοτέλης 1-0 (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος είχε προκριθεί από το πρώτο ματς, όμως ήταν σοβαρός και με το γκολ του Μπακασέτα κέρδισε ξανά με 1-0 τον Εργοτέλη και με δύο νίκες περιμένει τον αντίπαλο του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη, μετά το 0-1 της προηγούμενης εβδομάδας στο Παγκρήτιο. Κάτι που αποδείχθηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν 1-0 και να παίρνουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ένας με βασικούς, ο άλλος με όσους είχε
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι παρέταξαν εντεκάδα με αρκετούς βασικούς και από την άλλη οι Κρητικοί ήρθαν στην Αθήνα αυθημερόν και με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην διάθεσή τους.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Χαλκιαδάκη στο 6ο λεπτό. Στο 21' όμως και σε μία φάση που δεν... μύριζε γκολ, ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του, ο Δερμιτζάκης δεν αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του και ο Πανιώνιος να προηγηθεί 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν με την κεφαλιά του Δωματά, αλλά κατέληξε άουτ, ενώ και το σουτ του Κούτρη στο 36΄σταμάτησε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη. Η μεγάλη ευκαιρία όμως άνηκε στους γηπεδούχους, όμως ο Ανσαριφάτ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη και το 1-0 ήταν το σκορ, με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Απλά περίμεναν την λήξη
Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα δεν σημείωσε κάποια ιδιαίτερη βελτίωση... Ο Εργοτέλης προσπαθούσε να απειλήσει με κάποια σουτ εκτός περιοχής από τον Κυριακόπουλο, όμως ο Γιαννιώτης εύκολα ή δύσκολα καθάριζε τις φάσεις. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν πιο στρωτά να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά ούτε η σέντρα του Μπακασέτα στο 53΄, ούτε η αντεπίθεση με τον Καραμάνο στο 79΄είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια, το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε αποκτήσει μία... άγρια ομορφιά αν στο 78' το σουτ του Μάνου κατέληγε στα δίχτυα, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Πανιώνιου και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Καθάριος (76΄Κόρμπος), Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ (72΄Καραμάνος), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Κούρτι (46΄Γαρεφαλλάκης), Αυγενικού (67΄Φουκαράκης), Μπουρσέλης, Κούτρης, Δωματάς (72' Καμαρά), Μάνος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα