Όλη η Ευρώπη για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pics)

Όλη η Ευρώπη για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Όλη η Ευρώπη για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά sites κάνουν ειδική αναφορά στο ασύλληπτο ρεκόρ των 17 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του την Κυριακή το βράδυ επί του Λεβαδειακού με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πέτυχε την 17η νίκη σε ισάριθμα ματς στην Super League και κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ, αυτό της ομάδας του Τροντ Σόλιντ (16 συνεχόμενες νίκες).
Αυτό το επίτευγμα της ομάδας του Σίλβα είναι όντως μεγάλο και αποδεικνύεται και από τις πολλές αναφορές διεθνών μέσων, με διθυραμβικά σχόλια. Το επίσημο site της UEFA κάνει ειδική μνεία στους νταμπλούχους Ελλάδος αναφέροντας ότι κατέχουν πλέον ένα ακόμα ρεκόρ. Τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, από το 2000 και μετά.
BBC, Mirror, Dailymail, Reuters, Yahoo, Eurosport, Washington Times, L' Equipe, Prosport, Sport SME, HLN.be και πολλά ακόμα μεγάλα διεθνή sites αναφέρονται στο «17 στα 17» του Ολυμπιακού. Ενδεικτικά δείτε στην Gallery μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή sites, όπου αναφέρονται στις επιδόσεις των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα