ΠΑΟΚ: Έγινε πατέρας ο Όλσεν

ΠΑΟΚ: Έγινε πατέρας ο Όλσεν

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Έγινε πατέρας ο Όλσεν

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη πληροφορήθηκε πως η γυναίκα του γέννησε ένα υγιέστατο κορίτσι, με τους συμπαίκτες του να εύχονται στο νέο μέλος της οικογένειας Όλσεν τα καλύτερα.

Την σημερινή ημέρα ο Ρόμπιν Όλσεν θα την θυμάται για πολλά χρόνια καθώς μετά την αναβολή του αγώνα λόγω του χιονιά έμαθε κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη πως η γυναίκα του γέννησε ένα υγιέστατο κορίτσι. Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο «twitter» για το ευχάριστο γεγονός, γράφοντας σχετικά: «Στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη ο @robinolsen25 έμαθε πως μόλις έγινε μπαμπάς. Να σας ζήσει #Robin #PAOK #family».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα