Ξανά Γκενγκ για Καρέλη

Ξανά Γκενγκ για Καρέλη

Gazzetta team
Ξανά Γκενγκ για Καρέλη

bet365

Βελγικό δημοσίευμα επαναφέρει το ενδιαφέρον της Γκενγκ για τον Νίκο Καρέλη παρά το μπάσιμο που έχουν κάνει ιταλικές ομάδες.

Η Γκενγκ ήταν από τις πρώτες ομάδες που κοίταξαν σοβαρά για την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού δεν επέτρεψαν στον Έλληνα επιθετικό να μετακομίσει στο Βέλγιο.

Έτσι το τελευταίο διάστημα, όπως αναγνώρισαν και οι ίδιοι οι παράγοντες της ομάδας, έκαναν πίσω, όμως την Κυριακή το ενδιαφέρον τους επανήλθε στο προσκήνιο, χάρη σε ένα δημοσίευμα της «voetbalprimeur.be»...

Σε αυτό λοιπόν γίνεται αναφορά στην προσπάθεια της Γκενγ να αποκτήσει τον Νίκο Καρέλη, αλλά και στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει τόσο η Τορίνο, όσο και η Παλέρμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα