Παναθηναϊκός: Λονγκό και Νοτσερίνο οι...επόμενοι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Λονγκό και Νοτσερίνο οι...επόμενοι

bet365

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και έχει... άρωμα Ιταλίας.

Τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, που θέλει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Στρατσόνι στον πάγκο του και έχει στρέψει την προσοχή του στην Ιταλική αγορά. Οι δύο βασικοί του στόχοι, είναι γνωστοί και όπως φαίνεται, οι περιπτώσεις του προχωρούν και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Λονγκό και τον Νοτσερίνο, που σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews» είναι πολύ πιθανό να φορέσουν τελικά τα πράσινα. Ο ταλαντούχος επιθετικός της Ίντερ, η περίπτωση του οποίου είναι και πιο προχωρημένη, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Αυτή θα είναι με την μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο, με οψιόν αγοράς από το τριφύλλι.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Γουότφορντ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο για τον διεθνή μέσο της Μίλαν, τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα, όμως ο Παναθηναϊκός έχει σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που έχει δώσει το «ΟΚ». Αυτή που έχει τα κλειδιά της υπόθεσης, όμως, είναι η ομάδα του, αφού εκκρεμούν οι συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του. Αν βρεθεί η χρυσή τομή, πάντως, ο Ιταλός αναμένεται να δεχτεί την πρόταση των 300.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και άλλα 700.000 για την επόμενη, που του έχει ήδη προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα