Με τέσσερις εκτός στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Με τέσσερις εκτός στον Πλατανιά

bet365

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά απουσίαζαν από την προπόνηση της Δευτέρας. Ανεβάζει στροφές στο πρόγραμμα ο Γιώργος Παράσχος.
Μετά την άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων οι παίκτες της ομάδας του Πλατανιά επέστρεψαν ξανά στο καθημερινό τους πρόγραμμα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα Περιβόλια (3/1/16, 15.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.
Η προπόνηση της Δευτέρας περιλάμβανε στο μεγαλύτερό της μέρος ασκήσεις προσαρμογής ενώ από αύριο Τρίτη ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος αναμένεται να ανεβάσει για τα καλά τις… στροφές, καθώς την Δευτέρα το έκανε έως έναν βαθμό.
Απόντες ήταν ο Κουλιμπαλί, ο Μαχαμάτ, ο Μπανανά και ο Σελίν, οι οποίοι είχαν μια επιπλέον μέρα άδεια και που την Τρίτη αναμένονται κανονικά στο Μάλεμε για την πρωινή προπόνηση (10.30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα