Νέες... ματιές Ολυμπιακού σε παίκτες της Ριέκα (vids)

Νέες... ματιές Ολυμπιακού σε παίκτες της Ριέκα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Νέες... ματιές Ολυμπιακού σε παίκτες της Ριέκα (vids)

bet365

Κροατικές πηγές εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται - εκτός από τον Μότσινιτς - με ακόμα δύο παίκτες της Ριέκα και για ερυθρόλευκο ταξίδι στην χώρα. Διαβάστε για ποιούς.

Εκτός από τον Ιβάν Μότσινιτς υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Ριέκα, που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Μάλιστα διαρρέεται πως έγινε και ταξίδι των Πειραιωτών για το τσεκάρισμα και των τριών.

Πρόκειται για τον 28χρονο διεθνή Σλοβένο στόπερ, Μίλαν Σάμαρτζιτς, αλλά και για τον 26χρονο συμπατριώτη του, Ρομάν Μπέζιακ, που παίζει εξτρέμ και φορ. Και οι δύο παίκτες είναι στα υπ' όψιν μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Πόρτο.

Ο Σάμαρτζιτς έχει συμβόλαιο που λήγει φέτος, με την Ριέκα να έχει οψιόν για ακόμα μία σεζόν. Είναι διεθνής από το 2013 με την Σλοβενία και παίζει στην Ριέκα από το 2014. Φέτος έχει 21 συμμετοχές σε Κροατία και Ευρώπη και 2 γκολ.

Έχει ύψος 1.87 μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Ο 26χρονος Μπέζιακ από την άλλη πήγε στην Ριέκα το 2015 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Πριν ήταν στην βουλγαρική Λουντογκόρετς. Φέτος έχει 22 αγώνες σε Κροατία και Ευρώπη με 13 τέρματα και 1 ασίστ.
Δείτε τους εν δράσει στην Gallery (σ.σ. με πλάνα και από Μότσινιτς)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα