Παναθηναϊκός: Μία νίκη, μία ήττα!

Παναθηναϊκός: Μία νίκη, μία ήττα!

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Μία νίκη, μία ήττα!

bet365

Τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν ανοιχτή... πληγή για τον εφετινό Παναθηναϊκό που το πάει μία-μία από την αρχή της σεζόν...

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις του εφετινού Παναθηναϊκού είναι η έλλειψη σταθερότητας... Ειδικά μάλιστα στα εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία αποτελούν την ανοιχτή... πληγή της ομάδας, καθώς από τα συνολικά 8 ματς που έχει δώσει, έχει κερδίσει τα 4 και έχει χάσει στα υπόλοιπα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το δεξί στο Αγρίνιο και πήραν τους τρεις βαθμούς σε Ξάνθη, Περιστέρι και Βέροια, ενώ αντιθέτως έφυγαν με άδειες... τσέπες από τη Νέα Σμύρνη, την Τούμπα, το Καυτανζόγλειο και εσχάτως την Κομοτηνή.

Μάλιστα αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά την σειρά των αποτελεσμάτων στα παιχνίδια μακριά από την Λεωφόρο, θα διακρίνει πως το «τριφύλλι» το... πηγαίνει μία-μία. Μία νίκη και μία ήττα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω πίνακα.

ΑΓΩΝΑΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός1-2
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός1-0
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-10-1
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός3-1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2
Ηρακλής-Παναθηναϊκός1-0
Βέροια-Παναθηναϊκός 0-1
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα