Ζητούν απόλυση του Χάσι οι οπαδοί της Άντερλεχτ!

Ζητούν απόλυση του Χάσι οι οπαδοί της Άντερλεχτ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ζητούν απόλυση του Χάσι οι οπαδοί της Άντερλεχτ!

bet365

Επισφαλής θεωρείται η θέση του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Άντερλεχτ με τους οπαδούς του βελγικού συλλόγου να ζητούν την απόλυση του.

Η εντός έδρας ισοπαλία της Άντερλεχτ κόντρα στην Οστάνδη (1-1) εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας των Βρυξελλών που ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση του Μπεσνίκ Χάσι.

Ο Αλβανός τεχνικός έσπευσε να υπεραμυνθεί τον επιλογών του βλέποντας την Άντερλεχτ να μένει με 10 παίκτες στο τελευταίο τέταρτο.

«Καταλαβαίνω, ο κόσμος έχει πάντα δίκιο, αλλά δεν μπορούσε να πάρω το ρίσκο να ολοκληρώσουμε το ματς με τρεις αμυντικούς μετά την αποβολή του Μπότζι Κάρα», τόνισε αρχικά ο Χάσι για να αναφερθεί στη συνέχεια στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα τέρματα στο ματς της Λάτσιο με τη Σαμπντόρια για τη Serie A της Ιταλίας.

«Θα ήμουν ψεύτης εάν έλεγα πως δεν με επηρέασε αυτή κατάσταση. Νόμιζα πως είχαμε ένα οπλοστάσιο στην ομάδα, όμως όπως αποδεικνύεται όταν έχουμε μία-δύο απουσίες αντιμετωπίζουμε προβλήματα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα