Τέσσερα ρεκόρ μπροστά του

Τέσσερα ρεκόρ μπροστά του

Gazzetta team
Τέσσερα ρεκόρ μπροστά του

bet365

Ο Ολυμπιακός έσπασε το ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι και πλέον κυνηγάει τέσσερα ακόμη ρεκόρ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με την νίκη επί του Πανθρακικού οι Πειραιώτες έκαναν το 13x13 (υπολογίζοντας και το ντέρμπι στη Λεωφόρο) και άφησαν κατά πολύ πίσω τους την επίδοση της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι. Ωστόσο, τα ρεκόρ δεν σταματάνε για τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, που έχουν μπροστά τους τέσσερις ακόμη προκλήσεις για να κυνηγήσουν.

1. Το αήττητο πρωτάθλημα: Στα χρόνια της Α' Εθνικής μόνο ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε ένα παιχνίδι, τη σεζόν 1963/64 με 24 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ καμία δεν το έχει πετύχει από τη σεζόν 1979/80 και μετά, όταν δηλαδή ξεκίνησε η νέα εποχή.

2. Οι 16 σερί νίκες του Σόλιντ: Οι 16 σερί νίκες που έκανε ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2005/06 υπό την καθοδήγηση του Τροντ Σόλιντ εξακολουθούν να είναι το μεγαλύτερο σερί νικών και οι παίκτες του Σίλβα θα πρέπει να πάρουν νίκες με Παναιτωλικό, Καλλονή, Πανιώνιο και Λεβαδειακό για να το ξεπεράσουν.

3. Το ρεκόρ διαφοράς βαθμών: Οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη στο +13 από τη δεύτερη ΑΕΚ στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί είναι το +17 πάλι από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013/14 (Ολυμπιακός 86, ΠΑΟΚ 69).

4. Το 58άρι των 70's: Το πιο μακρινό από τα ρεκόρ, είναι οι 58 αγωνιστικές που έμεινε αήττητος ο Ολυμπιακός τη δεκαετία του '70. Οι Πειραιώτες τότε, είχαν μείνει χωρίς ήττα από την 4η αγωνιστική της σεζόν 1972/73, μέχρι την 28η της σεζόν 1973/74. Αυτήν τη στιγμή, το συνολικό σερί από τον περασμένο Απρίλιο είναι 18 νίκες, με την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα