Κασάμι: «Τελικός με την Αρσεναλ» (gTV)

Αντώνης Σαούλης
Κασάμι: «Τελικός με την Αρσεναλ» (gTV)

bet365

Ο Ελβετός περιμένει το παιχνίδι με τους Αγγλους ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν το Σάββατο στην Λεωφόρο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Είναι από εκείνες τις βραδιές που δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και ο Παϊτίμ Κασάμι το κατάλαβε στην Αλιάντζ Αρίνα. Αλλά προφανώς τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο ίδιος ήδη σκέφτεται το ματς με την Αρσεναλ. «Τώρα υπάρχει το ματς με την Αρσεναλ. Ειναι τελικός για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και ξερουμε ότι θα είναι ο τελικός και θα πρέπει να το πάρουμε», είπε ο Ελβετός για να προσθέσει:

«Ναι νομίζω η Μπάγερν ειναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κοιτάς τα προηγούμενα αποτελέσματά της και βλέπεις τι έχει κάνει. Ηταν καλύτερη ομάδα και μας τιμώρησαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο»

Για το αν είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν; Ο Κασάμι ήταν απόλυτος. «Είναι το πιο σημαντικό ναι. Εχουμε καταφέρει να πάρουμε 9 βαθμούς όλα είναι στο χέρι μας παίζουμε στο γήπεδό μας και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε την πρόκριση, την θέλει και η Αρσεναλ αλλά στο τέλος νομίζω πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουμε», δήλωσε για να συνεχίσει λέγοντας πως

«Ξέρουμε ότι παίζαμε κόντρα στην Μπάγερν και ξέραμε ότι το δικό μας σημαντικό ματς είναι αυτό κόντρα στην Αρσεναλ. Ηρθαν αρκετοί φίλαθλοι για να μας δουν από κοντά και το εκτιμάμε αυτό αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Ο ίδιος περιμένει και την στήριξη του κόσμου.
«Θα είναι τεράστια η βοήθειά τους όπως και κόντρα στη Ντιναμό. Ειμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν για 90 λεπτά κι εμείς θα τους χρειαστούμε. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό με την Αρσεναλ», είπε ο Ελβετός μέσος ο οποίος ρωτήθηκε και για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο λέγοντας ότι:

«Είναι στενάχωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά στην Ευρώπη και συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα...»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα