Πογιέτ: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε ότι η ΑΕΚ του άρεσε περισσότερο στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, συμπληρώνοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να προσαρμόζονται σε όλα.

Η Ενωση μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Πανθρακικό, προηγήθηκε νωρίς αλλά στη συνέχεια η απόδοση της δεν ήταν καλή, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να εξηγεί το γιατί.

«Νομίζω ότι οι κλιματολογικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά και νομίζω πως ο καιρός δεν μας βοήθησε αρκετά. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο πρώτο μέρος μου άρεσε περισσότερο η ομάδα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον ματς και τον καιρό».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πογιέτ είπε τα εξής: «Σήμερα για εμάς μετρούσε η νίκη για να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Μετά το καλό ξεκίνημα, δώσαμε την εικόνα οτι θέλαμε να μείνουμε σε αυτό το 1-0. Φάνηκε η νευρικότητα από την ανάγκη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν χωρά αμφιβολία οτι πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με την μπάλα. Ευχαριστημένος είμαι μόνο από τα είκοσι λεπτά στην αρχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα