Λεβ: «Το φιλικό με την Ολλανδία είναι μήνυμα δημοκρατίας»!

Δημήτρης Ρούσσος
Λεβ: «Το φιλικό με την Ολλανδία είναι μήνυμα δημοκρατίας»!

bet365

«Φρικτό, απαίσιο βράδυ» χαρακτήρισε αυτό της Παρασκευής ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, στέλνοντας το μήνυμα του ενόψει του φιλικού με την Ολλανδία.

Ο προπονητής των «πάντσερ» παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε και ο ίδιος να πάρει θέση για το αν έπρεπε ή όχι να αναβληθεί το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (17/11) με τους «οράνιε», σύμφωνα με την πρόθεση που υπήρχε μετά την τραγωδία στο Παρίσι και την παραμονη της αποστολής των Γερμανών διεθνών στο Stade de France για αρκετές ώρες, μέχρι να σιγουρευτεί η ασφάλεια τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Βιώσαμε ένα απαίσιο βράδυ, ήταν μια φρίκη. Όταν προσγειωθήκαμε στη Φρανκφούρτη το πρωί του Σαββάτου, σκεφτόμουν πως το σωστό θα ήταν να αναβληθεί το παιχνίδι με την Ολλανδία. Έπειτα όμως συνειδητοποίησα πως πρέπει να αγωνιστούμε κανονικά.

Να συνεχίσει τις νίκες ακόμα και στα φιλικά θέλει η Γερμανία, που αυτή τη φορά υποδέχεται την Ολλανδία. Η νίκη των «Πάντσερ» βρίσκεται σε απόδοση 1.70 στη Vistabet.

» Θα είναι ένα λαμπρό και ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Επίσης, είναι ένδειξη σεβασμού προς τους Γάλλους φίλους μας. Αν καταφέρουμε να δώσουμε τέτοιο νόημα σ'ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, τότε θα έχουμε κερδίσει ήδη, ανεξάρτητα απ' το αποτέλεσμα!» ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Απ' την πλευρά των Ολλανδών, ο Ντάνι Μπλίντ τόνισε πως είναι χαρούμενος που τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, αν και θα έδειχνε κατανόηση αν οι Γερμανοί κρατούσαν διαφορετική στάση: «Νομίζω πως είναι καλή επιλογή να μην αφήσουμε τον τρόμο να μας κυριεύσει, αν και προφανώς κάθε απόφαση που έπαιρνε η Εθνική Γερμανίας θα ήταν σεβαστή. Πέρασε πολλά η αποστολή τους, εγώ ευτυχώς δεν έχω ζήσει καμία παρόμοια άσχημη κατάσταση ως τώρα».

 

Τελευταία Νέα