Η μεγάλη ταλαιπωρία και ατυχία του Μπουχαλάκη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
O Ανδρέας Μπουχαλάκης παλεύει από τον περασμένο Αύγουστο να επανέλθει πλήρως στην δράση με την φανέλα του Ολυμπιακού, πλησιάζοντας πλέον προς την τελική ευθεία.

Εάν στην θέση του ήταν πιο... φανταχτερό όνομα θα γινόταν διαρκώς αναφορά. Είναι όμως στα μάτια πολλών ένας ακόμα νεαρός Έλληνας διεθνής... Οπότε για αρκετούς περνάει σε δεύτερη και σε τρίτη μοίρα...

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συνεχίζει να δίνει την μεγάλη του... μάχη για επάνοδο σε φουλ δράση, έχοντας ως τελευταίο χρονικά παιχνίδι του αυτό με τον Πανιώνιο στις 23 Αυγούστου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τότε που είχε σκοράρει κιόλας στο 3-0 επί του συλλόγου της Νέας Σμύρνης με σουτ έξω από την περιοχή.

Ένας παίκτης που γενικότερα δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής, έχοντας σκοράρει και άλλες φορές κατ' αυτόν τον τρόπο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 26 Αυγούστου ο «Μπούχα» αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλό του και υποχρεώθηκε να μην προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο τραυματισμός του τελικώς θα αποδειχθεί πιο σοβαρός, αν και αρχικά δεν υπήρξε μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του και την ετοιμότητά του.

Στις 14 Σεπτεμβρίου επιστρέφει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και διεκδικεί μία θέση στην αποστολή. Τελικώς όμως μία ημέρα μετά δεν κατάφερε να βρεθεί στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας. Ενδεχομένως και να πίεσε και τον ευατό του παραπάνω απ' ότι χρειαζόταν και αυτό να τον επηρέασε.

Από τότε ο Μπουχαλάκης δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα για μεγάλο διάστημα, καθώς οι ενοχλήσεις του επανήλθαν για τα καλά. Αυτήν την περίοδο κάνει ακόμα ατομικό πρόγραμμα. Με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να γυρίσει σε φουλ ρυθμούς και τον ίδιο να έχει βάλει ως στόχευση να είναι στο 100% στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 29 Νοεμβρίου. Είναι κάτι βέβαια που μένει να φανεί.

Η ουσία είναι πως ο 22χρονος μέσος έχει να παίξει σε ματς του Ολυμπιακού πάνω από 2,5 (!) μήνες, έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά. Αναμφίβολα είναι και από τους πιο μεγάλους άτυχους της ομάδας του Ολυμπιακού σε επίπεδο τραυματισμών (σ.σ. μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη που επίσης είχε προβλήματα και πήγε αρκετά πίσω η επιστροφή του).

- Δείτε εδώ το γκολ του Μπουχαλάκη κόντρα στον Πανιώνιο.