Σκόραρε 2 χρόνια μετά ο Καμπάνταης!

Νίκος Μαρούδας
Σκόραρε 2 χρόνια μετά ο Καμπάνταης!

bet365

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Κέρκυρα στο ντέρμπι με τη Ζάκυνθο, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά!

Μετά από ένα χρόνο απραξίας, ο Λεωνίδας Καμπάνταης επέστρεψε στα γήπεδα υπογράφοντας στα τέλη Αυγούστου συμβόλαιο με την Κέρκυρα. Ο 33χρονος επιθετικός, με την επιστροφή του στα γήπεδα ήθελε να βάλει και τέλος στο αρνητικό σερί που είχε χωρίς γκολ.

Τελικά μπορεί να μη τα κατάφερε στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά το πέτυχε στη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League. Το τέρμα του κόντρα στη Ζάκυνθο, είναι το πρώτο για τον Λεωνίδα Καμπάνταη μετά από 2 χρόνια και 33 ημέρες, δηλαδή 2 χρόνια, 1 μήνα και δύο μέρες, ή πιο... απλά 763 μέρες από την τελευταία φορά που είχε κουνήσει το... πλεκτό!

Ήταν σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, όταν είχε δώσει το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους» στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στη Νέα Σμύρνη στις 5/10/2013. Από το μακρινό 2013 λοιπόν, είχε να πετύχει κάποιο γκολ ο Καμπάνταης και με αυτό που σημείωσε στη Ζάκυνθο είδε μια... κατάρα να φεύγει από πάνω του!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα