Διέσυρε τον Πανελευσινιακό και ελπίζει η Λάρισα (vid)

Φώτης Καρακούσης
Διέσυρε τον Πανελευσινιακό και ελπίζει η Λάρισα (vid)

bet365

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε η Λάρισα, με τους... βυσσινί να διασύρουν με 4-1 τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.

Με το που έγινε γνωστή η κλήρωση του Κυπέλλου η αλήθεια είναι πως ο Πανελευσιανικός και η Λάρισα μόνο χαρούμενοι δεν ένιωσαν έχοντας να αντιμετωπίσουν τις ΑΕΚ και Ξάνθη. Αυτό βέβαια δεν πάει να πει πως σκοπεύουν να καταθέσουν τα... όπλα.

Οι... βυσσινί είναι δεδομένο πως δεν θα το κάνουν, αν κρίνουμε από την πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων. Η ομάδα του Ράστκο Ντόστανιτς έκανε έναν υγιεινό περίπατο στην Ελευσίνα διασύροντας τους «σταχυοφόρους» με 4-1 και έκανε σημαντικό βήμα, για την πρόκριση.

Πλέον η λογική λέει πως θα παλέψει με την Ξάνθη για την δεύτερη θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα δώσει όλα και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Όσον αφορά το σημερινό ματς, μιλάμε για για παράσταση για έναν ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να παίρνουν με χαρακτηριστική άνεση τους τρεις βαθμούς.

Ντέρμπι μόνο στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν μοιρασμένο. Οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασαν ευκαιρίες, κατάφεραν στο 22' να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Κρητικού έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά στο 29' ο Γιαννιτσάνης σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ έστειλε την μπάλα άουτ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Περίπατος στην επανάληψη

Η Λάρισα ήταν καλύτερη ομάδα και το έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο δεύτερο μέρος. Ένα δεύτερο μέρος που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 46' ο Κάπος μετά την σέντρα του Μονιάκη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 48' μείωσε με τον Κακαρά να κάνει το 1-2 με κεφαλιά. Όμως η προσπάθεια έμεινε στην μέση καθώς οι «βυσσινί» ανέκτησαν αμέσως τα ηνία του αγώνα και αφού πρώτα έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κατάφεραν στο 60' να κάνουν το 1-3 με τον Σουλιώτη.

Η πίεση των παικτών του Ντόστανιτς συνεχίστηκε και στο 68' ο Μπόγιοβιτς είδε τον Στεργιώτη να τον νικάει από την άσπρη βούλα, χάνοντας το πέναλτι. Ωστόσο το τέταρτο γκολ για την Λάρισα μπήκε και το έβαλε ο Κάπος στο 79' δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Πανελευσινιακός: Μανιάτης (51' λ. τρ. Στεργιώτης), Παληγεώργος, Δημόπουλος, Λίτσος, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Τζώρτζης (46' Μπαρμπόσα), Ναούμ (46' Μπλάνκο), Γιαννιτσάνης.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ροβίθης (74' Καμπλιώνης), Χάμος, Καπός, Μασούρας, Κρητικός, Χοτζάλι, Πάτο (57' Μπόγιοβιτς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα