Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Χανίων 1-2 (pic & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Χανίων 1-2 (pic & vid)

bet365

Το γκολ του Σκοπελίτη δεν έφτασε για τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα του, με τον ΑΟ Χανίων να παίρνει μία μεγάλη νίκη με 2-1. Η αφιέρωση του σκόρερ των Βολιωτών και η γκολάρα του Λίτα.

Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Σκοπελίτη στο 44' (με σουτ) αλλά μετά λύγισε. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Βόλου που ηττήθηκε τελικώς στο... σπίτι του με 2-1 από τον ΑΟ Χανίων.

Στο ματς του ΕΑΚ Βόλου αρχικά όλα κυλούσαν υπέρ των γηπεδούχων και σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης μετά τη νέα αφιέρωση του σκόρερ Σκοπελίτη στον αδερφό του Αλέξανδρο, που 1,5 χρόνο πριν απεβίωσε σε τροχαίο δυστύχημα.

Στο τέρμα του Σκοπελίτη έγινε το εξής κωμικοτραγικό. Συμπαίκτης του πήρε την μπάλα για να εκτελέσει πλάγιο από την σωστή θέση, την ώρα που άλλος παίκτης του Βόλου έκανε αμέσως το πλάγιο από άλλη θέση (!) για να πάει η μπάλα στον Σκοπελίτη και να σκοράρει!

Παρόλα αυτά οι Χανιώτες αντέδρασαν δυναμικά και γύρισαν τον αγώνα με τέρμα του Σάντερσον στο 70' με σουτ και γκολάρα του Λίτα στο 90'.

Από το ματς δεν έλλειψαν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις των παικτών των 2 ομάδων αλλά και των τεχνικών με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει παράπονα για την διαιτησία. Μάλιστα φωνές υπήρξαν και από την εξέδρα και τον Αχιλλέα Μπέο, που έβλεπε το ματς.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Ζέρης, Χιντζίδης, Καραμανλής, Νικολόπουλος, Νάστος, Πολύζος, Σκοπελίτης (57′ λ.τρ. Ντεπέτρις), Τσιλιγκίρης, Μοράν (68′ Νικολιάς) και Αλαμάνης (46′ Γουόρντεν).

ΑΟ Χανίων (Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάιν, Ηρακλής, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Νύκταρης, Δεινόπαππας (74′ Τσούτσης), Ρίκκα (57′ Σάντερσον) και Γκέσιος (85′ Λίτα).
3ος όμιλος:
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 2-0 (Τετάρτη)
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Χανίων 1-2 (Πέμπτη)
Βαθμολογία:
1. ΠΑΟΚ 3
2. ΑΟ Χανίων 3
3. Ολυμπιακός Βόλου 0
4. Πανθρακικός 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα