Ελευθερόπουλος: "Από άλλο επίπεδο οι Μακ και Ροντρίγκες"

Απόστολος Παγώνης
Ελευθερόπουλος: "Από άλλο επίπεδο οι Μακ και Ροντρίγκες"

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έγινε άλλη ομάδα μετά το 70ο λεπτό. Ενώ επισήμανε πως ο Δικέφαλος μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του λέγοντας τα εξής: "Η εικόνα της ομάδας μου ήταν πάρα πολύ καλή για 70 λεπτά. Δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ αρκετά. Εμείς στο πρώτο είχαμε την καλή ευκαιρία με τον Ροτζέριο, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα ήταν αυτή που δημιούργησε πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι".
Για τους στόχους του Πανθρακικού είπε: "Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Με το σχηματισμό που είχαμε σήμερα 4-3-3 λειτουργήσαμε καλά. Κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ σωστά. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είχαμε μια απογοητευτική η εικόνα και εκεί είπα ότι με τέτοιες εμφανίσεις αν θα πρέπει να μας αξίζει να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτός ο δρόμος που έχουμε χαράξει ελπίζουμε να μας κρατήσει στην κατηγορία".
Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση είπε: "Κλειδί στο ματς η είσοδος των Μακ και Ροντρίγκες παίκτες από άλλο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε πολύ καλό επίπεδο τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Θεωρώ ότι μετά το Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα".

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα