Fantastic 9!

Gazzetta team
Fantastic 9!

bet365

Δύο στα δύο για το Gazzetta F.C που νίκησε 9-0 το Sport24, με τον Δημήτρη ''ΛεβανΤΟΜσκι'' να αποδεικνύει γιατί είναι ο πιο... καυτός στράικερ αυτή την στιγμή στον κόσμο!

Ο Μελάγιες τα έχει πει. «Αυτοπεποίθηση παίρνεις από την άμυνα». Ο μπασκετικός Ολυμπιακός μπορεί να μην τον... πολυακούει το τελευταίο διάστημα, όμως, το Gazzetta F.C κάνει πράξη τα λόγια του και προελαύνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων, χωρίς να δέχεται γκολ, καλά-καλά χωρίς να δέχεται και φάσεις!

Κάτι που οφείλεται στον «ογκόλιθο» Σαούλη που σαν άλλος Μποτία σκόραρε κιόλας δύο γκολ, τον απροσπέλαστο και ψαρωτικό Τσακίρη, τον ένα και μοναδικό Δαλαταριώφ και τον πορτιέρο Τσίγκα που στον ελεύθερο του χρόνο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών θα έπρεπε να τραβά πλάνα για το Gazzetta TV και να σας παρουσιάζει τα γκολ της ομάδας!

Μετά το 6-0 της πρεμιέρας, λοιπόν, επί του Sdna, ακολούθησε το 9-0 επί του Sport24, σε ένα παιχνίδι όπου ο Δημήτρης ''ΛεβανΤΟΜσκι''(Δημήτρης Τομαράς) επιβεβαίωσε το γιατί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκάουτερ ανά τον πλανήτη, το γιατί είναι το πιο... hot όνομα στην πιάτσα και το γιατί αποτελεί τον κορυφαίο επιθετικό αυτή την στιγμή στον κόσμο! Ο τύπος είναι... κόμπρα! Σε κοιμίζει και στην πρώτη επαφή σε «σκοτώνει»!

Έτσι έκανε και με το Sport24! Δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα λεπτό, από μια επαφή. Ο άνθρωπος έχει αποτελεσματικότητα Rambo 1, 2,3 και 4 μαζί! Είναι ένας James Bond του ποδοσφαίρου, ένας Λούκι-Λουκ, ένα κράμα Αναστόπουλου-Ζιοβάνι! Ακόμη ένα παιχνίδι που δείχνει την ερωτική του επαφή με τα δίχτυα, όντας ιδιαίτερα ανεβασμένος μετά την γιορτή του και τον τρόπο που γιόρτασε σε ταξίδι-αστραπή στον... Γαλατά με αιθέρια ύπαρξη!

Κατά τα λοιπά, ο σκόρερ Καρακούσης ανεβαίνει συνέχεια και γίνεται όλο και καλύτερος, ο Τσιμπογιάννης μοίραζε σωστά την μπαλίτσα με ηρεμία Τσάβι, ο Μελάγιες θα το ξανασκεφτεί να παίξει μπάσκετ μετά τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις, ο Ράμμας είναι πιο ποιοτικός και από ταινία του Αγγελόπουλου ενώ ο Τσαμπάς οδήγησε το σύνολό του σε μια εύκολη και επιβλητική νίκη.

Ο Κοντογεώργης όπως πάντα «μπαταρίας», σκόραρε και το αφιέρωσε στον «πεντάλεπτο» και... ωραίο Πολύδωρο Παπαδόπουλο με μια χειρονομία-απάντηση στην κριτική που είχε δεχθεί στο ημίχρονο, ο Σαρρής θύμισε κάτι από Πέπε στο κέντρο της άμυνας και εντυπωσίασε με τον αστράγαλο-πορτοκάλι που είναι λες και έχει τον σατανά μέσα του, με τον Αθανασίου να σκοράρει τρία γκολ και να γιορτάζει την τιμωρία των... 100 αγωνιστικών που θα «φάει» στο Πρωτάθλημα Τύπου!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, πάντως, ξεχωριστή η παρουσία του Παναγιώτη-Μότζι-Παλλαντζά στον πάγκο της ομάδας. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρό μας...

Gazzetta-Sport24 9-0: Αθανασίου(3), Σαούλης(2), Καρακούσης, Κοντογεώργης, Δαλαταριώφ, Τομαράς.

Βαθμολογία:

ΑΕΚ365 6
GAZZETTA 6
SPORTFM 3
SDNA 3
CONTRA 1
THINKOVER 1
SPORT24 0
SPORTIT 0

*Sportfm kai Sport24 έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

*Eυχαριστούμε το «Eleonas Football Club» για την φιλοξενία και ειδικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

 

Τελευταία Νέα