Ελπίζει με τριάρα ο Απόλλωνας

Gazzetta team
Ελπίζει με τριάρα ο Απόλλωνας

bet365

Βήμα διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για τον Απόλλωνα με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν στην Ριζούπολη του Παναιγιάλειου με 3-1. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Ζωντανός στην... μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έμεινε ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχθηκε τον Παναιγιάλειο στην Ριζούπολη και χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα επικράτησε με 3-1. Ένα σκορ που τον βάζει δυνατά στο... κυνήγι αν όχι μιας από τις δύο πρώτες θέσεις, τουλάχιστον μιας από τις καλύτερες τρίτες που θα συνεχίσουν στον θεσμό.

Από την άλλη οι «ασπρόμαυροι» εκτός από την ήττα που ουσιαστικά τους βγάζει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης, έχασαν και δύο παίκτες, μιας και αποβλήθηκαν οι Κρισμάρεβιτς και Σανδραβέλης και δεν θα τους έχουν στο ματς του πρωταθλήματος και πάλι με τον Απόλλωνα, αλλά αυτή την φορά στο Αίγιο.

Ντέρμπι στο πρώτο

Ο αγώνας της Ριζούπολης ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα. Ένα προβάδισμα που ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Φατιόν να ανοίγει το σκορ μόλις στο 16' με σουτ.

Από εκείνο το σημείο και ως το 35' δεν είχαμε κάτι σημαντικό στο ματς. Στο συγκεκριμένο λεπτό ωστόσο ο Κρισμάρεβιτς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Καλύτερος στο δεύτερο ο Απόλλωνας

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πέτυχαν δύο γκολ και πήραν μια σημαντική νίκη. Αρχικά προηγήθηκαν στο 53' με τον Συμελίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος των αντιπάλων του και με κεφαλιά να κάνει το 2-1. Στην συνέχεια η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 81' ο Κρισμάρεβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο των έργο των «κυανόλευκων».

Δύο λεπτά πριν το τέλος ήρθε και η χαριστική βολή για την ομάδα του Αιγίου, καθώς ο Σανδραβέλης βρήκε καθαρά την μπάλα με το χέρι και ο Παρπέξ ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 3-1. Το ακόμα χειρότερο για τον Παναιγιάλειο είναι πως αποβλήθηκε και αυτός ο παίκτης της και στην επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα, δεν θα έχει ούτε τον Κρισμάρεβιτς, ούτε τον Σανδραβέλη.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης, Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Κρητικός).

Παναγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (56' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπίνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα