Κέρκυρα - Παναχαϊκή 1-1

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - Παναχαϊκή 1-1

bet365

Κέρκυρα και Παναχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με την ομάδα της Πάτρας να είναι ουσιαστικά η... κερδισμένη της αναμέτρησης.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, Κέρκυρα και Παναχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο μέρος, οι Φαίακες εμφανίστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να έχουν τις μεγάλες ευκαιρίες, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 28' όταν μετά από σέντρα του Κόντου και κεφαλιά του Φάμπιο, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ασίγκμπα και κατέληξε στα δίχτυα της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια ο Λέντριτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με την Κέρκυρα μπροστά.

Στην επανάληψη, η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε το ίδιο μέτρια, με την Παναχαϊκή να βρίσκει τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Βλάχος ανέτρεψε τον Σιατραβάνη μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέδρο, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 64' και έκανε το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν δικαίως για πέναλτι στη φάση του 70ου λεπτού. Τότε, ο Ασίγκμπα ανέτρεψε τον Ζορμπά μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή και τον επόπτη όμως να... κλείνουν τα μάτια. Τελικά αυτό το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος παρά την πίεση των Φαιάκων, ένα αποτέλεσμα που βάζει δύσκολα στην Κέρκυρα και κάνει πιο βατή την πρόκριση για την Παναχαϊκή που πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Διγκόζης): Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82′ Κωτάτης), Γκομέζ, Κόντος (57′ Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο.

Παναχαϊκή (Σπανός): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87′ Λαμπρόπουλος), Πέδρο (94′ Μουκίδης), Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς, Τζίλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα