Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-0

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-0

bet365

Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή, ο Κισσαμικός την ευκαιρία, όμως στο ντεμπούτο του Κατσαβάκη, το ματς δεν είχε γκολ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ανεκμετάλλευτη έμεινε η υπεροχή του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των «Λιονταριών», καθώς τα οποία κόλλησαν στο 0-0 κόντρα στον Κισσαμικό στις Σέρρες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δε μπορούσαν να φανούν απειλητικοί. Με εξαίρεση ένα σουτ του Σιάκκα, που βρήκε το δοκάρι, οι γηπεδούχοι δεν έφταναν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, οι Κρητικοί θα μπορούσαν να «κλέψουν» την νίκη, όμως η προσπάθεια του Τσουβαλτσίδη σταμάτησε επίσης στο δοκάρι. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου και πλέον πρέπει να ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα σε Αστέρα και Καλλονή για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46' Ραμίρεζ), Κουκόλης, Κιόσε (79' Τσιμίκας), Πόποβιτς (83' Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (56' Σελινιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64 Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (77' Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα