Ζάκυνθος - Εργοτέλης 2-2

Ζάκυνθος - Εργοτέλης 2-2

bet365

Να... κλέψει τον βαθμό κατάφερε ο Εργοτέλης, που αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην Ζάκυνθο, ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 2-2!

Βαθμούς, αλλά όχι και εντυπώσεις, μοιράστηκαν Ζάκυνθος και Εργοτέλης, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν πολλοί καλύτεροι, με τον Ζαϊρί να κάνει... πάρτι, αλλά τον Αθανασίου να είναι ο κακός του δαίμονας! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε ότι ήθελε με την αντίπαλη άμυνα, αλλά όποτε έπρεπε να βρεθεί απέναντι με τον κίπερ των Κρητικών, δε μπορούσε να σκοράρει! Έτσι, μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Μαροκινός αποφάσισε να δώσει την τελική ενέργεια στον Βυθούλκα, που τελείωσε τις φάσεις και έβαλε την Ζάκυνθο μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στο τελευταίο 20λεπτο, όμως, η Ζάκυνθος έριξε τον ρυθμό της, πιστεύοντας πως έχει καθαρίσει την νίκη. Οι Κρητικοί δεν άφησαν να πάει χαμένο το «δώρο»αυτό, βγήκαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με δράστες τους Μπουρσέλη και Ίνιατς, ενώ είχαν και ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού ο Άλμπι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Καμπούρης (73' Βοσνακίδης), Ρ. Πέττας , Ορφανίδης, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ταυταρίδης, Ζαϊρί, Βυθούλκας (72' Λέκκας), Κάρδαρης (65' Ν. Πέττας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Πίτσος, Ρέντζας, Ντος Σάντος, Φουκαράκης (62' Κυριακόπουλος), Κούτρης, Στεφάνοβιτς (62' Μπουρσέλης), Δωματάς, Ίνιατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα