Αλλη μια ισοπαλία (0-0)

Gazzetta team
Αλλη μια ισοπαλία (0-0)

bet365

Ηρακλής και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο σημερινό φιλικό που έγινε στο Καυτανζόγλειο και είχε ελάχιστα πράγματα να προσφέρει σ’ όσους μπήκαν στον κόπο να το παρακολουθήσουν.

Οι δύο προπονητές, Παπαδόπουλος και Λουτσέσκου, είδαν κάποια πράγματα, έβγαλαν κάποια συμπεράσματα, αλλά από εκεί και πέρα ήταν ελάχιστες οι στιγμές άξια αναφοράς. Ειδικά, στο πρώτο ημίχρονο, όταν έπιασε και η βροχή, όλα έμοιαζαν με… αγγαρεία.

Σ’ αυτό το διάστημα ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Λουκίνα, ενώ η Ξάνθη απείλησε περισσότερες φορές στο β’ μέρος με τον Γιαννίκογλου να κρατάει ανέπαφη την κυανόλευκη εστία.

Στα συν για τον Ηρακλή η επιστροφή Περόνε (αγωνίστηκε ως αλλαγή για μισή ώρα στο β’ μέρος) στη δράση.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (46′ Γιαννίκογλου), Κάσσος, Καρλίτος, Καρασαλίδης, Τσότρας, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Πασάς (46′ Μπουλούτ), Χαντί, Πουρτουλίδης (62′ Περόνε), Λουκίνας (46′ Σαραμαντάς)

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Γκαραβέλης (46′ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης, Έλτον (62′ Μπαξεβανίδης), Νιέτο (85′ Χατζητερζόγλου), Τόμιτς, Ορφανίδης (62′ Ερέα), Φάρκας, Αλμέιδα, Λισγάρας (85′ Προύντος), Ζαραδούκας (62′ Τριάδης), Ράνος (85′ Φασίδης)

Νωρίτερα, στο προπονητήριο της ομάδας της Ξάνθης στα Πηγάδια γυμνάστηκαν οι Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο και Καπετάνος, ενώ οι Καρυπίδης – Δεμένικος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα