Αφιέρωσε σε όλη την ομάδα το βραβείο του ο Μάντζιος (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αφιέρωσε σε όλη την ομάδα το βραβείο του ο Μάντζιος (pics)

bet365

Ο killer της ομάδας του Λεβαδειακού μετά την απονομή του βραβείου του ως MVP της 5ης αγωνιστικής, έκανε την αφιέρωσή του για όλη την ομάδα.
Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναδείχθηκε ως γνωστόν MVP της 5ης αγωνιστικής της Super League. Έτσι την Τρίτη, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο δημοτικό στάδιο πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου του διαγωνισμού που διεξάγουν η διοργανώτρια αρχή, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η Nova. Την απονομή του βραβείου στον Βαγγέλη Μάντζιο έκανε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.
Μετά τη βράβευση η Δήμαρχος συνεχάρη τον αρχηγό του Λεβαδειακού, του ευχήθηκε υγεία, ανάλογη συνέχεια και εκπλήρωση όλων των στόχων του, προσωπικά και οικογενειακά. Ευχήθηκε ακόμη, όλος ο Καλλικρατικός δήμος να «αγκαλιάσει» την ομάδα και να έρχεται στο γήπεδο για να την βοηθά.
Τόνισε επίσης, ότι ο Δήμος και η ΠΑΕ θα κάνουν από κοινού πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και περιεχόμενου και σε αυτό το κομμάτι θέλει ο Μάντζιος και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας να είναι «μπροστά». Ο Βαγγέλης Μάντζιος ευχαρίστησε την Δήμαρχο για τα καλά της λόγια και στην συνέχεια ευχαρίστησε και όλους εκείνους που τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν MVP της 5ης αγωνιστικής. Τόνισε ακόμη, ότι αυτό του δίνει δύναμη για ανάλογη συνέχεια, ενώ τέλος, αφιέρωσε το βραβείο τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους συμπαίκτες του και όλη την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα