Όταν ο Μπουμάλ έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ!

Θοδωρής Βασίλης
Ο Ολιβιέ Μπουμάλ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν και αποτελεί από τους κορυφαίους του Πανιωνίου. Βέβαια, όλα θα ήταν διαφορετικά αν η πρόταση του ΠΑΟΚ είχε γίνει δεκτή. To gazzetta.gr θυμίζει.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ αγωνίζεται στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2014 μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε πραγματοποιήσει με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ-ο οποίος αποκτήθηκε μετά από εισήγηση του Αντώνη Μανίκα-ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στη Νέα Σμύρνη και ειδικά το πρώτο τετράμηνο της περσινής σεζόν ήταν εντυπωσιακός προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μία από αυτές ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος έψαχνε για εξτρέμ και λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ο Ζήσης Βρύζας κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κυανέρυθρους» για τον 26χρονο Καμερουνέζο.

Η πρόταση ήταν άκρως ικανοποιητική για τον «πονεμένο» οικονομικά Πανιώνιο και μέσα στην ομάδα υπήρχαν δύο πλευρές. Η μία πλευρά θεωρούσε ότι ήταν ευκαιρία ο Μπουμάλ να πουληθεί αφού με τα λεφτά αυτά η ομάδα θα μπορούσε να πάρει βαθιά ανάσα, ενώ η άλλη πλευρά θεωρούσε ότι εκείνη την στιγμή ο παίκτης δεν θα πρέπει να παραχωρηθεί γιατί δεν υπάρχει ο χρόνος για να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Τελικά, η απόφαση στην Πλατεία ήταν ο παίκτης να παραμείνει αφού πιθανή του πιθανή φυγή του θα ήταν απώλεια στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έτσι, στις 31 Ιανουαρίου η απάντηση των Νεοσμυρνιωτών ήταν αρνητική και ο Μπουμάλ παρέμεινε στον Πανιώνιο. Και όπως φαίνεται και από τις φετινές του εμφανίσεις, ο ίδιος συνεχίζει με κετημένη ταχύτητα έχοντας φτάσει πλέον στο κατώφλι της εθνικής Καμερούν, ενώ ετοιμάζεται και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.